Angin Sumilir


ANGIN SUMILIR

Angin sumilir ing kampungku
Ana antarane godhong-godhong tebu
Gemrisik adhuh isise, adhuh segere
Dene srengenge abang mbranang
Saka kulon katon nyenengake

Angin sumilir ing kampungku sore iki
Nggawa layangan mumbul dhuwur
Kayadene nggawa angen-angenku
Melu mumbul ing tawang
Nggayuh lintang-lintang

Angin sumilir ing kampungku sore iki
Ngajak bocah-bocah ngundha layangan
Ghuwure ngluwihi angen-angene
Ngluwihi impene ing wengi
Sabanjure

Canggu, 1997

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s