Guruku


GURUKU

Saben dina maringi piwulang marang aku
Nerangake matematika, sejarah, basa jawa
Lan basa indonesia. uga piwulang ilmu
Liya-liyane

Guruku uga maringi piwulang budi pekerti
Nanging nyang apa akeh bocah sing percaya
Marang televisi

Samubarang sing ditirokake
Koyok solahbawane robot-robot
Sing marakake bocah goblok

Dene sing diwulangake guru
Bocah-bocah wis padha lali. apa malah
Orang gelem nggugu

Canggu, 2003 (geguritan, Aming Aminoedhin)

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s