Kutha Surabaya


KUTHA SURABAYA

Ana ing mangsa ketiga
Apa sing daktulis babagan kutha surabaya
Mung ana panas lan sumuk ing swasana
Sadina-dina

Dina-dina liwat
Urip mung anane grusa-grusu
Sarwa kesusu. panggonane urip
Kayadene sempit. yen ora oleh
Kasebut kajepit

Wayah awan panase panas tenan
Ana kene. ewadene wayah wengi
Ora kalong panase. sumuk
Akeh nyamuke

Surabaya ing mangsa ketiga
Apa sing dakimpekake
Ora ana tumuse

bbs, 2001 (geguritan, Aming Aminoedhin)

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s