Layangan


LAYANGAN

Kayadene layangan ana ing tawang
Awakku kagoyang-goyang
Sing ditali benang nanging ati kebimbang

Layangan iku pedhot
Tiba ngleyang embuh nyang endi parane
Aku ora ngerti atiku kaya pepes susahe

Kayadene layangan kang pedhot
Atiku sumedhot, ninggali benange kang ruwet
Diudhari angel lan njlimet
Ati lan pikirku ruwet

Ngawi, 1996

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s