Manuk Beluk


MANUK BELUK

Manuk beluk sing nyuwara wengi iku
Swarane medeni bocah kang lagi
Arep budhal turu
Mbulan ana ing tawang kayadene melu
Susah krungu swara iku
Lintang-lintang ora metu
Amarga swara beluk swara manuk

Apa bener, swarga manuk beluk iku
Ndadekake atiku uga melu kisruh?

Wengi wis sepi nyenyet
Ati lan pikirku mampet

Canggu, 2000 (geguritan, Aming Aminoedhin)

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s