Mbulan Ndadari


MBULAN NDADARI

Langit wengi iki sumilak
Mbulan ndadari katon asri
Lintang-lintang katon abyor
Ora kepetung driji

Mbulan ndadari katon asri
Mlaku saka wetan nuju ngulon
Madhangi jagad kang wis sepi
Lumakune alon-alon

Sapa sing nglakokake mbulan iku?
Mbokmenawa mung Gusti
Kang Murbeng Dumadi, sing
Kuwasa paring lakune
Bulan ndadari

Canggu, 2003 (geguritan, Aming Aminoedhin)

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s