Pungkasane Taun Iki


PUNGKASANE TAUN IKI

Swara-swara trompet
Kang cemrowet ing malem taun baru
Kayadene swara jerit, ndadekake
Kupingku pengin dakjahit
Amarga swarane kaya setan
Mbrebegi talingan

Pungkasane taun
Apa ndadekake wong-wong terus lali
Marang dina kang wis wengi

Ana pungkasane taun iki
Apa ora luwih becik
Ana omah wae utawa ana mesjid
Aemuji marang Gusti
Ndonga kanggo dina mburi

Canggu, 1995/2000 (geguritan, Aming Aminoedhin)

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s