Riyaya Lebaran Wis Teka


RIYAYA LEBARAN WIS TEKA

Sawise pasa sesasi muput
Riyaya lebaran tumeka, aku lan kowe padha
Aweh apura-apuranta samubarang laku kang luput

Manungsa pancen kebak lali
Kowe kabeh kudu percaya
Mula aja lali njaluka ngapura
Marang tangga-teparomu kuwi
Mumpung dinane dina suci
Gampang lumebering ati
Mesthi diyakini

Kowe kabeh aja padha takon
Apa panjalukmu iku bakal dingapura
Percayaa marang Gusti
Dene Gusti Allah wae paring ngapura
Mosok manungsa ora gelem ngapura

Mojokerto, 1996

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s