Srengenge Esuk Iki


SRENGENGE ESUK IKU

Sumunare srengenge esuk iku
Kayadene sumunare dina-dina liyane
Katon abang mbranang ana wetan
Nanging kok rasane rada seje
Abange nengsemake
Endah wernane

Sumunare srengenge esuk iku
Nggawa senenge atiku
Amarga ibu ngasta roti
Kanggo ulang taunku

Ana latar njaba, kembang mlathi
Lan anggrek, padha ndherek
Gumuyu

Mojokerto, 2003 (geguritan, Aming Aminoedhin)

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s