Tanpa Mripat


TANPA MRIPAT

Tansaya akeh manungsa
Ajak-ajak dalan bener
Tansaya luwih akeh manungsa
Ngaurip kelangan angger-angger

Donya wis kebak manungsa keblinger
Amarga lali marang dalan swarga
Amarga weruh rajabrana angiler
Nganti lali numpuk bandha tan kira-kira

Apa donya wis nyedhaki kiyamat
Apa aku lan kowe tanpa mripat?

Jetis Kulon, 1995

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s