Udan Riwis-Riwis


UDAN RIWIS-RIWIS

Udan riwis-riwis esuk iki
Kayadene ngunci sikilku arep lumaku
Lumaku njangkah ana pagaweyan lumrah

Nanging nyang apa atiku bubrah
Dene suku ora gelem lumaku
Pagaweyan kantor ngambra-ambra
Wis nunggu ora kuwawa

Udan riwis-riwis kaya sarujuk
Karo atiku. males mlaku
Swarane udan riwis-riwis malah
Kaya kandha manthuk-manthuk
Tandha setuju

Mojokerto, 2003 (geguritan, Aming Aminoedhin)

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s