Wanci Dalu


WANCI DALU

Wengi wis sepi nglangut
Ana swara manuk beluk
Nambah mamringe wanci dalu
Swara kenthong titire rondha keprungu
Saka kadohan katon ngaluk-aluk

Wanci dalu mbulan ndadari
Katon asri nengsemake ati
Kaya ayune kenya ana televisi
Sing dadi penyanyi dekwingi

Kanyata omahe kenya iku
Mung tanggaku, prenahe ana mburi
Omahku

Mojokerto, 2003 (geguritan, Aming Aminoedhin)

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s