Wulan Pasa


WULAN PASA

Ing wulan pasa, wong-wong padha
Sregep menyang mesjid taraweh
Sabanjure akeh uga wong-wong kang weweh
Kandhane wulan pasa iki wulan apik
Gaweya laku sing becik

Ing wulan pasa mono panggonane palagan
Palaganing hawa nepsune dhewe-dhewe
Wani perang ing palagan, artine
Kudu wani mbuwang laku goroh
Laku mbotoh

Ing wulan pasa
Aku lan kowe kudu cedhak
Marang Gusti, lan tumindak
Apik, kayata ngaji lan salat wengi

1996

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s