Ilir-Ilir


ILIR-ILIR

 

kabeh manungsa

kabeh janma kang urip

mesthi

tekan papan kuwi

ora ngerti rama

ora ngerti biyung

ora ngerti anak-bojo

ora ngerti putu

ora ngerti embah

ora ngerti sedulur

ora ngerti awake dhewe

kabeh sarwa putih

samar

kumleyang

“pesthi Gusti”

 

 

                                    Purworejo. Mei 1993

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s