Karo Aku


KARO AKU

 

bebarengan sliramu

mecaki dina-dina kebak puspa

lan warna

prasasat tanpa ana rasa ngelak lan luwe

ora ngerti-ngerti, sedhela tekane esuk marani sore

 

wewangunan kang awake dhewe gawe sakloron

wis katon endah

sanajan durung ngerti kapan bakal dadi

 

daksawang netramu

angel anggonku nggoleki (nyurasa) pangucapmu

kaya isih kabotan, sliramu

bebarengan ngadhepi dina-dina kang bakal lumaku

 

 

Budhi Setyawan (Ngayogyakarta, 14 Januari 2001)

(Kalawarti Damarjati, alamat redaksi: Gedung Gria Media Jl. Balai Pustaka Timur No. 17, Lt. IV Rawamangun Jakarta Timur 13220, telp. 021-4757979; email: damar1964@yahoo.com )

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s