Siji Suro


SIJI  SURO

 

wit-witan jumedhul saka ngakasa

maneka warna godhong lan woh-wohane

kebak aksara kang wis katulis

bisa diwaca lan ora bisa diwaca

kadhang katon kadhang ora

gumantung padhanging netra

 

banyu segara malih dadi seksi

kanthi cahya kang madhangi

kitab adammakna

tan ana kang keri

tan ana kang keliwatan

kacathet nora bakal ilang

 

mbulan wis katon ngilo ana tlaga

nggawa dluwang resik tanpa aksara

kumleyang sakdhuwure sirah

mabur sakparan-paran

angiteri jagad

 

Jakarta, 26 Maret 2001

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s