Biyung Ndika…


BIYUNG NDIKA…

Dening Mbah Brintik

 

Biyung…

Aku wus bisa ngunggahi

Sepira dhuwure arga

Aku uga wus njajagi,

Sepira jerone samodra

Aku uga wus kemput nggonku ngukur,

Sepira dawane marga?

Nanging  biyung,

Sih trisnamu kang ndika ilekake

Saranduning ragaku,

Binarung ilining ludira

Wiwit bayi tumekane diwasa,

Mung bisa kaukur nganggo rasa

Biyung…..

Saiki, aku wus bisa muwar

Bisa dhigar ing alam gumelar

Nanging, aku ora kuwagang ngukur,

Sepira dhuwure?

Sepira jerone?

Sepira dawane sih katrisnanmu?

Wus ndika suntak glogoookkk….

Tanpa nyisa, tanpa bebana

Kebeh mung kanggo aku…..

Biyung……

Naluriku wus tinarbuka

Yen ndika pancen dalane swargaku….

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s