Bocah Ayu Klambi Abang


Bocah Ayu Klambi Abang

Bocah ayu klambi abang…

Pasuryanmu sumunar padhang

Yen suwe ora nyawang

Rasaku dadi kapang

Saupama sliramu sekar melathi

Nedheng mekar angambar wangi

Aku kumbang nyidham sari

Yen sliramu rembulan kang ndhadhari

Sun minangka lintang kang setya njajari

Bocah ayu klambi abang…

Rikala aku nyawang esemmu

Ana rasa kang sumusup ing kalbu

Sawangen sunaring netraku

Rasakna ilining getihku

Rungokna jumleguringing jantung

Semono uga getering napasku

Ana tresna kang lumintu

Kabeh mau mung kanggo sliramu

Mung kanggo sliramu…

Bocah ayu klambi abang

(none name)

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s