Dudu Sliramu


Dudu Sliramu

Kelangan sliramu pancen lara,

keranta-ranta rasaning ati.

Kaya-kaya lintang ing tawang bakal ceblok,

langit bakal mendhung salawase.

Nanging ora!

Nyatane lintange isih tansah sumunar,

bagaskara uga ora mandheg ngangetake tyasing para titah.

Ora!

Rungokna, gegantilaning atiku!

Kelangan sliramu ora ateges

lintang impenku bakal mati,

lan baskara ing njero atiku bakal dadi adhem.

 

(Shinta Dewi)

Komentar
  1. Kiara... mengatakan:

    Bgs bgt…..

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s