Lelakonmu


Lelakonmu sing ora becik

Gawe gegering kekancan

Tanpa mikir dhisik

Kowe ngrusak sakkabehe

Lambemu lambe lamis

Sing landhep kaya mimis

Kowe pancen thukmis

Nggolek’e bathuk klimis

Apa kowe ora mikir

Yen wis ngrusak kekancan

Saiki kanca dadi mungsuh

Mungsuh dadi kanca

Nek kowe ngerti, kuwi kabeh amarga lelakonmu

(NN)

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

w

Connecting to %s