Sejatining Aku


Sejatining Aku

 

Ing rina klawan wengi aku tansah takon

Sapa awakku, batinku, jiwa lan ragaku

Aku sawijining wewadi sing kudu kawiyak

Aku sawijining kebisuan kang mbrontak

Aku uga sawijining misteri kang kabunthel pedhut

Bebasan kaya angin, aku sakjane ora meneng

Jiwa nglembara terus saksuwene ruh ora pecat saka raga

Bebasan kaya banyu aku tansah mili

Ati ngrasa, pikiran nglambrang, lambe ndremimil

Sing ing pungkasan mung ana sak cuwil pitakonan

Sapa Sawijining Aku…..?

(Tri Rakarti Budiningrum _ Donuhudan, Oktober 2010)

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s