Sirnaning Tyas


Sirnaning Tyas

Mustakaning bayu semilir nengsemake ati

Kadya esemmu dhek wingi

Ngambar-ambar ana ing sajroning ati

Megar sajak numpleg gunging asmara tresna

Dak awe-awe sliramu ing jembare bawana

Nanging esemmu amung semu

Nanging rawuhmu amung saklerap

Tetesing waspa wis dudu tandha tresna kang upama

Nanging isih tak eling-eling

Nalikane kebak kembang wangi sajroning dhadha

Sanajan ngrasa atimu, sirna ing netra

 

(Anisah Atmadjaningtyas)

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s